Monday, June 7, 2021

Ajánló Ashley Audrian A szív sötétje című könyvhöz

 A Libri Kiadó kihívására az alábbi ajánlóval készültem, olvassátok:


Pontosan az a szellemi kirakós, amit annyira szeretek!

Már a borító is elárulja, hogy könnyed olvasmányt itt bizony ne várj!

Mit tennél, ha kiderülne, hogy a várva-várt kisbabád pszichopata? Kislánykorod óta álmodozol róla, készülsz rá, vajon milyen lesz, amikor majd a kezedben tartod? Alig vártad, hogy lásd, ő viszont látni sem akar téged, sőt ahogy idővel kiderül: gyűlöl!

Mit tennél, ha emiatt elveszítenéd életed szerelmét, mivel ő nem úgy érzékeli a problémát, ahogyan te, hiszen csak nyomokban része a gyerek életének, viszont szívvel-lélekkel az ő pártján áll? Micsoda fájdalom egy házasság lassú halála! Apránként veszíteni el a társadba vetett bizalmat, rájönni dolgokra, melyek porig aláznak; apránként veszíteni el az önbecsülésed, majd önmagad; holott neked is csak egy élet adatott, csak egy esélyed van boldognak lenni!

Ha az utolsó kapaszkodódat is elveszítenéd, amit a másik gyereked jelentett? Aki esetleg rendbe tehette volna a családod?  Kevés szülőpárosnak van ereje megküzdeni a gyásszal, amit egy gyermek elvesztése jelent. Mindeközben még az is hatalmas súllyal nehezedik rád, hogy egyedül a te titkod: a gyermeked halálát maga a testvére okozta!

Ugye emlékszel Kevinre, beszéltünk már Kevinről is! Nyilvánvaló, hogy nem csak ő és Violet, no meg a családjuk jár ebben a cipőben! Lehet, hogy pusztán egyetlen rosszul bevésődött génecske hibája lenne?

„Mindannyian öt hónapot töltöttünk a nagyanyánk méhében, aki szintén a nagyanyja méhében alakult ki.”

Egy gyors fejszámolás: amikor Ettát letaglózta férje halálának a traumája, sejt szinten Blythe már jelen volt? Kapott valamit az akkori negatív élményből? És a kis Violet is létezett már Ceceliában valahol, valamikor? Cecilia szeretetlensége okozhatta vajon, hogy Violet is képtelenné vált szeretni?

A kérdések pedig csak jönnek és jönnek!

Mi van például a mintákkal? Ezt legnagyobb részben anyáinktól tanuljuk, szerencsés esetben nagyanyáinktól. Vajon azért hagyta magára Blythe-t az édesanyja, mert tudatában volt annak, hogy ő negatív mintákat örökít a lányára? Hogy segítsen neki abban, hogy szakítani tudjon a hagyományokkal és igazi édesanya lehessen? 

A több idősíkon futó történetek magyarázatot adhatnak ezekre a kérdésekre.

Felmerül a társadalmi elvárások kérdése is! Ugyan minden nő csupán a gyermekszülés, gyermeknevelés folytán teljesedhet ki?

„Szerettem volna minden úgy csinálni, ahogy szerinted egy tökéletes anyához illik.”

Ki dönti el azt, hogy mi illik egy tökéletes anyához? Létezik-e egyáltalán tökéletes anya?! Jobb-e, ha megjátszás által, önmagát teljesen elnyomva, gúzsba kötve az elvárások által éli meg egy nő az anyaságot? Nem egyszerűbb akkor már kimondani, hogy „igenis, nekem nem való az anyaság, vállalom!” Miért lenne ez szégyellnivaló? Vajon ez a mi rohanó világunk „terméke” vagy volt már ilyen anyáink korában is?

Ráadásul az a bizonyos hatodik érzék! Ami csak az asszonyok birtokában van, az édesanyákéban fokozottam! Az utolsó oldalon minden kiderül!


1 comment:

Sarah Alfred said...

I've gotten back with my ex boyfriend with the help of Dr.jumba, the best spell caster online and I highly recommend Dr.jumba to anyone in need of help!.. I want to testify of how i got back my boyfriend after he breakup with me, we have been together for 3 years, recently i found out my boyfriend was having an affair with another Girl, when i confronted him, it led to quarrels and he finally broke up with me, i tried all i could to get him back but all to no avail until i saw a post in a relationship forum about a spell caster who helps people get back their lost love through Love spell, at first i doubted it but decided to give it a try, when i contacted this spell caster via his email, and he told me what to do and i did it, Then he did a Love spell for me. 28 hours later, my boyfriend really called me and told me that he misses me so much, So Amazing!! So that was how he came back that same day, with lots of love and joy, and he apologized for his mistake, and for the pain he caused me. Then from that day, our relationship was now stronger than how it were before, All thanks to DR.Jumba. he is so powerful and i decided to share my story on the Internet that Dr.Jumba real and powerful spell caster who i will always pray to live long to help his children in the time of trouble, if you are here and you need your Ex back or your husband moved to another woman, do not cry anymore, contact this powerful spell caster now. Here’s his contact: Email him at: wiccalovespelltools@gmail.com or wiccalovespelltools@yahoo.com, you can also call him or add him on WhatsApp: +19085174108 check out his website : drjumbaspellhome.wordpress.com