Tuesday, March 14, 2017

Fájdalomdíj

És akinek járt: Diego.

13-án ivartalaníttattuk szegénykémet, most volt 8 és fél hónapos.
Nem szeretnénk pároztatni, viszont üdvözítő lenne, ha nem jelölné be a területét lakáson belül :o)
Bár mindegyőnk tudta, hogy így kell lennie, nagyon izgultunk. Hál' Isten, minden rendben.
Reggel vittük, délután hoztuk már éberen. Kicsit kótyagos volt, de estére olyan szépen megtisztogatta magát a kis drágám! Másnap már huncutkodni is tudott.

Párocska az OBI-ban talált neki macska füvet és Diego neki is állt füvezni :o)



Mikor októberben meghoztuk Diegot, a kedvenc játéka egy bűn-ronda apró, csörgős egérke volt, amit azon mód megcsoffasztott: toll a farkincája. Dia csak jugó egérnek hívta (Jugoszláviából hoztak régen ilyen bóvli játékokat :o)). Most talált Aliexpress-en sokkal olcsóbban 10 darabosat és ez is ma érkezett meg, egyet választhatott ma:


Ez is egy bűn-ronda példány lett, de farka már nincs :o)


Ezt ma olvastam:
"Isten teremtményei közül csak egy van, amelyet nem lehet igába hajtani. Ez a macska. Ha a macskát keresztezni lehetne az emberrel, az az ember előnyére válna, viszont a macskát lerontaná." (Mark Twain)

5 comments:

Tüzes Beáta said...

Thomas Mann: ha tökéleteset akarsz látni nézz meg egy kiscicát.-és valóban.
Sokan, én is szeretem. Hatalmasat nőtt és gyönyörű!!!

melcsilla said...

Kertes házban nőttem fel, így macskánk (is) volt, mindig olyan "vicces" volt, mikor rágcsálta a füvet...Soha nem engedte magát megsimogatni, pedig gondolhatod, gyerekként volt elég közeledésem felé. És arra is emlékszem, hogy az összes létező szín megtalálható volt a bundáján.

Andulka said...

Nagyon cuki! :-)

Vera said...

Bizony ezen túl kell esniük...a mi házi cicánk is bent volt velünk,és nagyon szörnyű volt, mikor el kezdett jelölni a lakásba...Domestos...ő újra jelölt...Az utolsó pillanatban is kérdezte a párom, tényleg akarom e...Mi is nagyon sajnáltuk,,, egész nap olyan kis elesett volt...Így nem csavarog el...Persze ez nálatok ilyen formában nem is lehetséges...
Gyönyörű cica.

Monika said...

Nagyon szép cica!!!!Én is ivartalanítattam Bikficet. Jobb lesz neki így. Bár még így is bandázik.