Sunday, May 1, 2016

Anyák Napja

A hímzéssel időben elkészültem, az összeállítással pedig - szokás szerint - megcsúsztam...mindig ezt vacakolom el valahogy!
Így az Anyák Napi egy cserép csodaszép halványrózsaszín spriccelt lepke orchidea lett Anyunak.


A Pinteresten találtam ezt a szivecskét és erős rózsaszín árnyalatos Anchor-ral hímeztem bézs, 28 ct-s lenvászonra:


Még azt sem tudom eldönteni, hosszában vagy keresztben tegyem a kis fa keretbe a mintát...éééés...igazából nem is ilyen keretet képzeltem el, de ebben a Szekszárd városban ha nem gondolkodik előre az ember lánya webáruház szinten, akkor így jár.


Ha ez a keret marad, dukál egy festés is neki talán...vagy decoupage?
Ha a kedves ajándékozandó erre jár, jelezheti ám az igényét! :o) Mert jó ám az ízlése...mégis az ő lakásába fog jó esetben felkerülni...és úgyis ő fogja megkapni! :o) Idővel :o)

Én is kaptam egy nagyon szép korallkát Diától. Tényleg, mint megannyi apró rózsa. Még nem látom teljesen jól a színét, remélem, narancssárga lesz...mostanában ez a kedvenc szín.
Ki is olvastam gyors a netet, hogyan kell tartani: átlag fényviszonyok, locsolás előtt nem árt ha már épp száraz a földje:


És hát...üdv néked, Május! :o)

6 comments:

JuciKa said...

Szuper a szíved :) Tetszik a keret is, de nagyon! Titokzatos virágot kaptál anyák napjára, ez sokat emel még a szépségén.

erdoseva55 said...

Nagyon tetszik a szívecske! :) Nekem is volt narancssárga korall virágom, szépséges, és sokáig gyönyörködtem benne! Kívánom, hogy Te is nagyon sokáig élvezd a szépségét! :)

Monika said...

Kedvencem az ilyen típusú hímzés! Nekem is a végső formába öntés megy a legnehezebben. Az elején meg a fonal színének a kiválasztása.:)

Tüzes Beáta said...

Szép ez a szív. Mutasd majd keretben is!

Manuela said...

Ein wunderschönes kleines Herz.
Liebe Grüße Manuela

CathlenKata said...

Szép lett a szív, a keretnek én adnék némi halovány rózsaszínes árnyalatot.....
A korallvirágot szokták panelkának is hívni, mert jól érzi magát a panel lakásban, de ne kapjon túl sok vizet, vagyis ne álljon a tálkában , akkor sokéig szép marad.