Tuesday, December 29, 2015

Vándornaptár

Megérkezett a vándornaptár, aminek az éves használati jogát nyertem el Aniktól és Palkó indított útjára. Én már további meglepetésre nem is számítottam, pedig mi mindent kaptam! Karamell illatú DMC-hímzőfonal, szivecskés képkeret, pont 3 szaloncukor mindegyőnknek (idén én nem is vettem szaloncukrot), szépséges textília, amiből sohasem lehet elég itthon...gondolat indító egy új hímzéshez...DMC fonal, ezt igazából nem is tudom, mire a legjobb felhasználni...ha ötletetek van...

Köszönöm Anik még egyszer, a január bekészítve! :o)


Xmas divider photo: Divider 811279j1jpr8id98.gif

Beleszerettem a Csillagvirág kendőbe a Gombolyda magazinban, aztán a Facebookon-is meggusztáltam. Csodák csodájára hozott is Jézuska hozzá való fonalat. Bár az újságban lévő szín árnyalat is nagyon tetszik, de mivel épp nem volt készleten, azzal a fonallal horgolom, amit a FB-on láttam. Himalaya Mercan Batik a neve, 59525-ös az árnyalat száma. Iszonyat jó vele dolgozni, itt tartok vele:


Megunhatatlan, mert nincs két egyforma virág! Annyira multicolor, hogy nem unalmas és egyszerűen szééééép! Nem igazán színhelyes a kép, a kékes árnyalatok inkább lilák és bordók. Majd ha kisüt a nap, próbálok jobb képet csinálni.


Erre jó ez az ünnepi év végi időszak: rendesen bele lehet mélyedni egy-egy olvasmányban...ki lehet bontakozni egy-egy horgolásmintában...xszemes mintában.
Hasonlóan Évához, én is mutatni fogok még Karácsonyi képeket, mert annyira hangulatosak és ehhez képest olyan rövid ideig van szezonjuk!
Használjátok ki ezt a rövid, nyugodt időszakot!

8 comments:

Anik said...

Örülök, hogy épségben odaért!!! Dmc perlé-t én hardangerhez használom , ahhoz nagyon jó!!! Ráadásul 12-es, ezért ölni lehet....:))))) ( alig lehet 8-as perlénél vékonyabbat kapni itthon..)

Andulka said...

Nagyon jó helyre került a vándornaptár! :-)

Azok a horgolt virágok... ráadásul kékek...! Ilyenkor sajnálom, hogy nem tudok horgolni :-(((

CathlenKata said...

Jó helyre került a naptár, hozzon minden jót az új esztendő minden napjára!
A DMC perle meg kiváltság úgy kezeld! Aniknak igaza van :-)
A kedőd csodás lesz jó munkát kívánok hozzá.

JuciKa said...

Szép, hasznos dolgokat kaptál.
Jó horgolós kedvet kívánok, biztosan meg is lesz hiszen, ígéretesnek indul az a kendő.

Jucus said...

Akkor yuppiii DMC! Keresek majd olyan hímzést, ami hardangerrel ötvözött! :o)

Palkó said...

:)))))
Gyönyörű lesz a kendőd!!!

erdoseva55 said...

Szép a vándornaptár, nagyon jó helyre került Hozzád!
A szilveszter nálam legtöbbször szorgos munkával telik el :))))) Ilyenkor szeretném befejezni a félig kész hímzéseimet! :))))
Azok gyönyörű horgolt virágok teljesen elvarázsoltak!
Igen, tegyél fel képeket a karácsonyotokról, a szép fátokról, és mindenről , amit szeretnél még megmutatni! egy kicsit itt tartjuk még az ünnep varázsát, s inspirálódunk. Köszönöm a hivatkozásod!
Szép ünnepet, boldog új évet kívánok! :)

Vera said...

Jó helyre került megint a vándornaptár...és micsoda kincseket is kaptál hozzá...
A kendőd nagyon szép lesz... én ekrű, vagy fehér? színben készítettem, hasonló virágokkal,vagy lehet hogy pont ez a minta, de sajnos elfogyott a fonal...
Gratulálok hozzá!
Boldog új évet, szebbet jobbat kívánok!