Monday, March 11, 2013

Kikelet

a lakásban...


Egy kék jácintomnak már szárad le a levele, el fogom tenni őszre. A képen látható másik kettőből a "két fülű" jácint elvileg fehér lesz, de majd kiderül:o)A kertben ez lesz az első 3 jácint. Imádom az illatát, mindig a faddi mamámnál töltött gyerekkori Húsvétok jutnak az eszember róla!

és a kertben...


Bújnak a tulipánok, a nárcisznak már dundi bimbói vannak, a krókuszaim annyira szépek...ííígen, elfogult vagyok!:o) Szépen bimbózik a rózsa és remélem, a csarab is megmarad - bár ez most elég gyatrán néz ki! A másik, amiért izgulok, az a jázminom, amit ősszel felszedtünk és most a lépcsőházban várja jobb sorát...és annyi-annyi tervvel vagyunk tele! Lacim a kerítést bütyköli, Anyukám már beszerzett gyöngyvirágot meg valami érdekes újdonságot. Csak már mehetnénk a kertbe!

És itt tartok a nyuszis SAL-lal, ígérem, már csak kész állapotban fogom mutatni:Ha beindul a kert-szezon, biztos kevesebb időm lesz a kézimunkára is...de majd azért szorítunk időt arra is ám!:o)5 comments:

unikat said...

Szépek a virágaid.
A nyuszid színei pedig nagyon tetszenek. Én is gondolkodtam a szürke bundácskáján. Szééééép!

Rozy said...

A tavaszi virágok a legszebbek. Harcos virágok - megküzdenek a hideggel, a fagyos földdel, de előcsalogatják a napocskát és mosolyt varázsolnak az arcunkra. Imádom a tavaszt.
A nyuszi szép lett, kíváncsian várom a befejezést.
Gyorsan olvasol :-)

amilgade said...

Csodaszépek a virágok. Úgy szeretem tavasszal nézegetni őket!! A nyuszid pedig tényleg tetszik! ;-)

Dóra said...

Remélem nem sínylette meg a kerted a havat!

Nyuszik állati jó színűek, szerintem telitalálat!

MrsYarnart said...

gyönyörűek a virágaid! a nyuszi itt még nem sejtette, mi vár ránk. na de most már olvad...