Sunday, August 16, 2009

Nyári hangulat I.

Vannak minták, amik "megragadnak" az agyamban,mert annyira megtetszenek, de csak jóval később kerül rájuk a sor - biztosan vagytok így Ti is!? Ez is egy ilyen. Kerek egy éve van itt kihajtva az újság, hogy majd meghímzem:o) Most jött el az ideje!
A Keresztszemes Magazin tavaly júliusi számában néztem ki magamnak két bohókás kis világítótornyot, nem tudom, ki tervezhette, de nagyon jópofák! A testvérébe is belekezdtem már. Igaz, kezdőknek ajánlja az újság, de amikor olyan kis vidám! Meg aztán az újság könyvjelzőnek ajánlja, én viszont keretbe szánom.










A világítótorony egyébként, mint sok más jelkép a hazajutást szimbolizálja, és valahogy olyan hangulatosak. Kerestem egy hasonlót:












A kagylókat még Dia gyűjtötte, azokkal is van tervem...majd mire elkészül a másik kis világítótorony is!

10 comments:

Дикая said...

Very nice)

Edit said...

Ebből a magazinból tavaly éppen a nyaralásunk előtt hímeztem ki a monitorsarok világítótornyot. Engem is egyből megfogott a minta, szuper jól sikerült a tervezés! :)

Edit said...

Én is úgy szeretem a világítótornyokat! :) Nagyon vidám ez a kis minta, és a kagylók+csigák is szépek :) Kíváncsi vagyok a következőre!

Kriszta said...

Én is szoktam így lenni dolgokkal :) Tényleg nagyon aranyosak a világítótornyok, nekem is nagyon tetszenek :)

Ani said...

Nagyon jól néz ki :) Nekem is vannak ilyen mintáim, jelenleg is van egy, amire sokat gondolok, és várom, hogy eljöjjön az ideje :)

amilgade said...

Nagyon aranyos!! Nekem olyan misztikusak a világítótornyok!!! Mindig is vonzódtam hozzájuk! ;-)

Ányi said...

Fú, már egy éve volt?! De durva! Amúgy én is tervbe vettem, asszem, mintha gyűjteném a vil.tornyos dolgokat... csak a gyűjtemény nem szaporodik :-)

Melinda said...

Tényleg egy jól sikerült tervezés!Szép lett!:)

Erika said...

Nagyon szépen köszönöm a dicsérő szavakat :) A te kézimunkáid is gyönyörűek, nekem ehhez nem lenne türelmem :)

Judit said...

Nagyon bájos:)