Monday, December 8, 2008

Ajándékozós tali Bakonyán

Betettem egy karácsonyi Bing Crosbyt...aztán elfogyott:o)... és betettem egy Michael Boltont és megformáztam, feltettem Nektek a tegnapi ajándékozós tali fotóit. Így a tegnapi Edina által megalapozott karácsonyi "feeling" még velem maradt. Ezúton is szeretném megköszönni mind háziasszonyunknak, mind pedig a többieknek a szuper délutánt! Kiskalács - Dórinak pedig a fuvart, mert egyébként nem lehettem volna ott a találkozón.

Engem pont Edina húzott és először is az ő ajándékával szeretnék eldicsekedni. Edina nem tudhatta, de a családom szerint doboz - mániás vagyok:o) és imádom a biscornukat is, úgyhogy telitalálat volt az ajándék! A kézimunka mestermunka a sok - sok gyöngyöcskével, a hardanger öltésekkel, a sok pici x-el és a színe is az ízlésem! Nem győzöm eléggé megköszönni! Jól látható helyre tettem és azóta is gusztálgatom:o)

Az én húzottam pedig Hancus volt, ő az alábbi csomit kapta...

...és amit a csomi rejtett:


Majd elfelejtem: az angyalkás minta egy RICO - ötlet, az biscornu free mintát pedig Aurelle blogjából vettem és átvariáltam tűtartóra és az Iancsától tanult ollóőrre.

Úgy láttam, örült Hancus a meglepiknek; sokat törtem a fejem, minek is örülne igazán. Kiderült, hogy Bika - szülötte és a föld színeket kedveli, úgyhogy a DMC multicolor barna árnyalatai talán jó választásnak bizonyultak.

A talis fotókat megnézhetitek itt...és már Michael Bubblénál tartok a zenékben:o)

10 comments:

Márti said...

Húúúha!! Nagyon sok szépséget csináltatok!!!! Gratula!

Nina said...

Csodás ajándékot kaptál és adtál, szuper délután lehetett :)

pjutko said...

Köszi, Lányok!

Luna (V.Fiona) said...

Húúú, de szépek!
Szerencsés vagy, úgy látszik jóba vagy a Jézuskával. :)
És hát az a banner! :o Nagyon jó lett!

SILERIKA said...

Édesek az angyalkáid, a földszínek nekem is tetszenek. Talán azért, mert én is bika vagyok? Jó kapni, de ugyanolyan jó adni is, biztosan örültek az ajándékodnak.

pjutko said...

Köszönöm szépen a dícséreteket!

carol31 said...

Mennyi szépséget csináltál! Képzeld! Most, hogy láttam a fotót a háromszögről felülről leesett, hogyan kell összevarrni a végén, pedig tök jól magyaráztad! :-o Köszi!
Jó kis talitok volt, láttam ismerős arcokat is! ;-)
Gyönyörű ajándékokat kaptál!

pjutko said...

Carol31, akkor örülök, hogy így a képről beugrott, hogyan is gondolom az ollóőrt.
Tényleg egy sikerült kis tali volt, jól éreztem magam.

mariah said...

Csodaszép dolgokat készítettetek egymásnak.

enigma said...

szuper ajándékok és szuper zene....Bubble nekem is nagy kedvencem :)