Thursday, August 7, 2008

Nem elfelejteni!:o)

Szombaton tali Pécsen! Már alig várom, mivel nekem ez az első talim, biztos szuper lesz!

Csináltam gyorsan egy kis kitűzőt, remélem olvasható, hogy Pjutko? Dia szerint a 'P' meg a 'j' inkább B-nek néz ki - lehet, hogy igaza van! A KM-ből a minta, picit átvariálva, hogy hű legyek magamhoz: levendula. Egy darabka plasztikra készítettem, a fehér részeket csillogós Kreinikkel hímeztem, amit még a Lilly of Valley - hez vettem. Most biztos azt hiszitek, megbolondultam: ilyen drága, szép fonalat erre használni?! De Lilly még pihen és a fonalat meg már úgy kipróbáltam volna, hát most megtettem. Sokkal jobb ezzel a Kreinikkel hímezni, mint az osztott szálú DMC metallic - al, csak - én úgy tapasztaltam - több szem alatt kell elbújtatni kezdésnél és befejezésnél, mert ez a fonal csúszósabb. A hátulját még nem tudom, hogyan oldom meg. Én arra gondoltam leragasztom valamivel és abba tudom beleszúrni a biztostűt. Egyéb ötlet?

Nem tudom, ki miben viszi a talikra a munkáit hogy ne gyűrődjenek nagyon meg? Én egy olyan műszaki rajzos mappával fogok megjelenni, de nem ám kinevetni! A Szeretetvarázs következő darabját fogom magammal vinni hímezni - már ha tudok majd hímezni a nagy dumcsizás közben. Összekészítettem a 3 Susannámat, ami nekem megvan és már azt is tudom, milyen tombolatárgyat fogok magammal vinni....szóval be vagyok sózva!

1 comment:

Edit said...

Jucus! Tetszik a kitűződ!
Én már készítettem hűtőmágneseket plasztikra, azoknak filc anyagot ragasztottam a hátoldalára. Szerintem elég tartós. De lehet dekorgumi is.
Ja, és szombaton egy kicsit közel leszünk Pécshez, mert Szekszárd környékére megyünk rokonlátogatóba. A lánykámat meg ott is hagyjuk 1 hétre :(
Veletek csak lélekben lehetek ott...