Thursday, August 21, 2008

Enyhe fáziskéséssel...

...de én is mutatom Nektek a kedvenc konyhai alkalmatosságainkat:o) Nem tudom, ki találta ki, de kedves kis kezdeményezésnek tartom ezt a "bögrésdit":o)


Az 1. kép macisa és zebrása Dia tulajdonai, ez utóbbit Öcséméktől kapta ivadék és asszem látszik a képen, hogy ripityára van törve. De mivel annyira ragaszkodott az ő zebrás bögréjéhez, egy nagy bőgés után összeragasztotta. (Tesóm max. innen fogja megtudni a történteket:o)) Mivel folyadék tárolására már nem alkalmas szegény bögre, most a ceruza tartó funkcióját tölti be. A barna üveg bögi az én kedvencem, csak mert olyan egyszerű.


A középső képen a fehér bögrét csak viszonyítási alapként tettem oda: az apró pici szíves bögrét én vettem Diának idén Valentin - napra, csak mert "ő senkitől nem kap Valentin - napi meglepit" A töbi apró kis csuprot, kancsót meg bögrét pedig Tihanyból hordjuk haza, évek óta egyet - egyet. Az előszobában tartom őket ez kazettás kis polcon.



Az utsó képen a Garfieldosat az egyik kedves kolléganőmtől kaptam évekkel ezelőtt, ez igazából csak Karácsonytájt kerül elő. A tyukusosat Dia kapta a 2007-es karácsonyfa alá, a Micimackósat meg már nem is tudom...








Ennyit a mi konyhai kedvenceinkről...max. ennyit, mert én ott aztán más kedvencet nem találok!

2 comments:

Laci said...

nagyon helyes mindegyik

Jucus said...

Köszönöm, Katica!