Monday, July 7, 2008

Anna

Nem bírtam ma ellenállni, bent jártam a város központban és megvettem az Anna júniusi számát. Megjelent már a júliusi is, ott figyelt a polcon, de az már sok lett volna a jóból. Annyi sok jó nyári ötlet van benne, ezzel persze borulnak a tervek:o) Szeretem ezt az újságot, mert még csak nézegetni is élvezet, annyira hangulatos fotókat tudnak beletenni! Csináltam egy két képet, ha lesz rá igény, bescannelem. Már azt is kigondoltam, hogy én a képtárba fogom feltölteni a képeim. És csak a színes képeket fogom scannelni, aki kér mintát, annak természetesen azt is - ha már így alakult a Multin (mérges smiley - tényleg, itt nincsenek hangulatjelzések?:o)).




















Dia lányom szívét ez a horgolt mellény - vagy póló vagy minek is nevezzem - dobogtatta meg, most már tényleg meg kéne tanulnom horgolászni (Kiszhalász - Kriszti szerintem a kisujjából kirázná ezt a kis horgolt darabot) Az én fantáziámat pedig a bal oldali képen lévő két házikó fogta meg. Olyan MP - jellegűek, neeem?

Na, majd meglátjuk. Egyelőre szeretném befejezni a kézimunka táska második részét, már nem sok van belőle és mutatom!




Időjárás jelentés:o)Nálunk ma délután olyan jégeső esett, hogy ilyet még nem is láttam: mogyoró nagyságú jégdarabok. A szél úgy megtépázta a fákat, hogy csak na!

10 comments:

Anita said...

Mindkettőtöknek jó ízlése van! :-) Tényleg szupi kis újság lehet ez az Anna, még sosem lapoztam bele, lehet, hogy itt az ideje...

Jucus said...

Akkor majd bescannelem, csak itt a melóhelyen tudom, úgyhogy lassan fogom tudni megcsinálni. Majd szólok, jó?!

Anita said...

Köszi erre nem is gondoltam! :)))
De ha már felajánlottad... ;)

Megnéztem neked, hogy tudod a könyveset megcsinálni itt a blogspoton. Az elrendezésnél hozzáadsz egy új elemet (itt ugye felsorol jó sok lehetőséget, a képet válaszd ki). A címhez bírod, hogy ezt olvasom most, vagy amit szeretnél, csatolod a képet a könyvről (azt elfelejtettem írni, hogy én az alexandra.hu-ról szoktam lementeni a kis képet) és már kész is. Szóval itt még egyszerűbb, mint a freeblogban. Remélem, sikerül.

Anita

Edit said...

Klassz ez a horgolt felső! :)
Én sajna nem tudok horgolni, akárhogy is próbáltam megtanulni, nem megy...
A házikókról nekem is az MP minták jutottak eszembe. Csak ezek pasztellesebbek, ezért jobban is tetszenek. :)

Jucus said...

Hát, a helyzet az, hogy a horgolás - tanuláshoz nekem is kellene jó sok idő meg egy klassz tanító néni, aki mutatja, amit csinál. De azért izgatja a fantáziám!

CathlenKata said...

Én tudok horgolni csak időm nincs , lassan a kézimunkára :-((

Lilang said...

Szia!
Fúú az a levendula mező a blogod tetején... az valami csoda :)
Tetszenek a munkáid is :)

Jucus said...

Köszi, Lilang a dícséretet! Viszontlátogatnálak, ha megadnád a Te blogod elérhetőségét.

Lilang said...

http://lilangkrea.blogspot.com

Kriszta said...

Szióka,

Én is csak dícsérni tudom a blogodat, tényleg nagyon jóóóó :)
Viszont lenne egy óriási kérésem hozzád. Ha egy mód van rá, szeretném megkapni ennek a "mellénynek" a leírását :) Blogom az nincsen, csak barátkozom a gondolattal, de ez annyira megtetszett, hogy nagyon szeretném elkészíteni. Az email címem: k.kriszta@postafiok.hu, ha megtennéd, hogy elküldenéd örökké hálás lennék :)
Puszi, Kriszta