Saturday, January 23, 2016

Mélységesen fel vagyok háborodva!

Arany árban veszem a lenvásznat, azt sem tudom, hogy spóroljam ki az árát és a nem szálegyenes vágással levághatok belőle kb. 5 cm-t, hogy egyenes legyen!
Tartsatok kicsinyesnek, de én itt többet nem fogok hímzővásznat venni! Sikerült elérniük! Hogy lehet valaki ennyire nemtörődöm?! Én is üzletben dolgozom és tudom, hogy ezt nem engedheti meg magának az ember...vagy ha így sikerült, mert tévedni emberi dolog, akkor kérdezzem meg a vevőm...de legalább szóljak...


Jártatok már Ti is így? Végre van időm leülni hímezni, erre azt sem tudom, melyik végén kezdjem, hogy egy hosszabb hímzés ne legyen problémás...fel tudnék robbanni!
Ne haragudjatok, de ez most kikívánkozott! Nem fogok reklamálni, mert már alig vártam, hogy megjöjjön és hozzákezdhessek a hímzéshez...mert webáruházon keresztül, messziről nehézkes...és mert az nem az én műfajom...de akkor is!

És hogy ne csak morogjak: nincs január jácint nélkül! Anyutól is kaptam egy szimplát és ez dupla lesz, úgy gondolom:


Kellemetes tavasz várást!

12 comments:

Vera said...

Az én jácintom is ilyen volt... hamar kinyílik és Nálad is illatfelhő lesz...
Igen dühitő az ilyen ...Akár reklamálhatsz is, gondolom nem 100 forintos anyagról van szó....Én anyaggal jártam már hasonlólép, majd 10 centit vágtam le, mire egyenes lett... Sajnos van ilyen...de nem ez jellemző...
Szép vasárnapot!

Kriszty said...

Jártam sajnos így, és szerintem csak azok ilyen nemtörődömök akik nem kézimunkáznak. Nem is érti ha szólsz. Elhiszem, hogy mérges vagy, én is az voltam.

Jucus said...

Igen, aki ilyet csinál, az tuti, nem kézimunkázik! De akkor miért dolgozik ilyen boltban?! (Egy sor áll, hogy dolgozhasson ilyen boltban.)

Anik said...

Óóóóó, sajnálom, és teljesen igazad van!!!! ilyen vászon árak mellett 5 centi is sok!!!!

Palkó said...

Sajnos ezzel már én is találkoztam... és képzeld, mikor szóltam, az úr kezembe nyomta az ollót, hogy vágjam le nyugodtan, mert neki nagyon rossz a szeme, nem látja rendesen...
A jácintod illatát meglengette az orrom előtt a fantáziám :)
Legyen szép heted! Remélem, a hímzés öröme feledteti a kezdeti bosszankodást! :)

erdoseva55 said...

Ó, nagyon sajnálom, hogy így jártál!Bizony nagyon meg kell gondolni, hogy mire és mennyit költünk, ha meg sikerül megvenni az óhajtott anyagot, akkor annak örülni szeretnénk nem bosszankodni miatta! Nem mindenki oda való, amit csinál, ahol dolgozik!
A jácintos biztos finom illatos lesz, vágyunk már ilyenkor egy kis virágzó virágra.:)

Timi said...

Nagyon sajnálom én is, hogy így jártál... ez valóban bosszantó! Nem is értem, miért viselkednek így, mert igazából én épp az ellenkezőjét tapasztaltam: ha valami nem volt egyenes, akkor szólt az eladó és direkt ráhagyott még vagy 10 cm! Hisz neki is érdeke az elégedett vásárló, hogy visszatérjen hozzá :o)
Gyönyörű a jácintod!!!

Andulka said...

Hát egy kis "reklámot" megérdemelt volna a bolt, ahonnan az anyagot vetted! Remélem azért még ráfér az anyagra a kiválasztott mintád!
A virágod gyönyörű szép lesz, egy kis tavaszt hoz a télbe.

Tüzes Beáta said...

Igen, jártam már így én is. A Kínából vett szatén ugyanígy van szabva, de az filléres dolog és elnézem.
Dühöngjél!!! Jogos. Nem minden eladó tekinti sajátjának amit elad. Az jut eszembe, a kereskedelmi szakközépben tanultuk, hogy mikor a vevő elé helyezzük az árut, annak úgy kell megtörténnie, hogy finoman egy kincset tálalunk. Mert ha az eladó nem becsüli, a vevő sem fogja. Ma már ker. ismeretek nélkül is lehet eladónak lenni.
Ettől függetlenül a vászon túl drága, túl van árazva.

CathlenKata said...

Ez nagyon durva! Először is szálat kell húzni az anyagból és akkor lehet egyenesre vágni. (Rendszeresen így járok , és az első dolgom egyenesbe hozni. ) Csak utána lehet tervezni bármit is.....

Anonymous said...

Egyetértek veled,hogy nem mindegy ilyen drága anyagnál,bizony 5cm is számít.

Kíváncsian várjuk mit fogsz hímezni,remélem megmutatod,ha megérkezik.

Csodás a jácint,egyik kedvenc virágom nekem is.

Judith(ismeretlenül,mert nincs blogom)

Zsófi said...

Ennél sokkal rosszabbul jártam legutóbb a debreceni Burda boltban. Vettem a gyereknek egy méter anyagot egy jelmezre, és kaptam 80 centit...
Képzeld el a meglepődésemet, mikor elkezdtem kiszabni a szoknyát és látom, hogy a félméteres hossz mellett marad egy icike-picike darabka az anyagból. 20 centit lecsaltak!

Legközelebb viszek centit és mérem én is az anyagot. Nagyon-nagyon felháborított! És ráadásul mondtam az eladónak, hogy a kislányomnak veszem. Gyakorlatilag a gyereket lopta meg...