Tuesday, July 21, 2015

Lanarte_Tiger

Nem volt még olyan kollégám, akit valójában érdekelt volna a hobbim, akivel jót tudtam volna beszélgetni a kézimunka-témáimról, sőt, aki maga is kézimunkázik. Most megtört a jég: egy régi ismerősnek, Karesznak lettem a kolléganője. Rég ismerjük egymást virtuálisan, tudom, hogy micsoda sokoldalú Karesz! Amikor beszélgettünk, szóba került, hogy szupernek tartom a Lanarte-készleteket, de én még sosem vettem magamnak...ésss...képzeljétek, mekkora meglepetés ért! Kaptam tőle egy édes kis készletet:


Most vagyok aztán a nagy bajban, mert legszívesebben azonnal hozzálátnék, de van még egy vizsgám, amire tanulnom kell és még egy fix alkalom is van, amire hímeznem kéne...sose legyen nagyobb gondom, igaz-e!? :o) Kibontani azonban nem ért rá:


Honnan tudta Karesz, hogy a tigris a kedvenc vadállatom? :o)
Köszi, Karesz itt is a kedvességed - ha olvasod!
Persze mutatom majd a fejleményeket! :o)

9 comments:

Edit said...

Milyen szerencsés vagy, hogy ilyen figyelmes kollégád van!
Az én kollégáim többnyire nem szoktak érdeklődni, hogy hímzek-e még, és ha igen, mit. Nemrégiben én ajándékoztam egy picurka készletet (kismadár) egy kolléganőmnek, aki szeretne hímezni, de még nem volt ideje nekiállni. Remélem, megfertőződik. :D

erdoseva55 said...

Gyorsan vizsgázz le, megy az Neked ! Aztán már kezdheted is, akár párhuzamosan a másikkal, amit terveztél! :)))) Jó kis nyári elfoglaltság lesz. Ismerős a készlet, azt hiszem nekem is van. Az én lányom is nagy tigrisrajongó.
Kellemes napokat!

Andulka said...

Jó olyannal találkozni, akivel élőben is lehet beszélgetni a keresztszemezésről.
A Lanarte készletben nem fogsz csalódni, mert nagyon jó minőségűek!
Kíváncsian várom majd, hogy alakul a tigrised!

Velem többször előfordult, hogy a még el nem kezdett készleteket időnként kibontottam, nézegettem, már az is nagyon jó volt, hát még amikor végre el is készült a kép.:-)

Hajrá vizsga, aztán hajrá Tigris! :-)

Emese said...

Nagyon szép mintát kaptál és biztosan gyorsan elkészül majd, alig várom, hogy mutasd : ) Addig is sikeres vizsgát kívánok! Puszi, Emese

Palkó said...

Nem csodálom, hogy lázban vagy! Szuper készletet kaptál!
Örülök, hogy jól alakulnak dolgaid!!! :)

Vera said...

Jó vizsgázást! és akkor jöhet a hímzés is majd... Nagyon szép készletet kaptál... nem csodálkozom hogy szereted a tigriseket..
Szép hétvégét!

JuciKa said...

Csodás történet, Karesz pedig...... vigyázz rá, mert érdekli a hobbid :)

Unknown said...

Kedves Jucus!
Most akadtam a blogodra nemrégiben!Gyönyörű dolgokat készítesz!Tényleg aranyat ér egy olyan barát akit érdekel a hobbid!Az én barátnőm sajnos most költözött igen messze tőlünk,így nincs senki a közelben akivel néha összeülhetnénk és tanácsot adhatnánk egymásnak,inspirálnánk egymást!
Sok sikert a vizsgádhoz!
Üdv: Bea :)

Tüzes Beáta said...

Ez a kép nagyon szép! A gesztus is, ahogy kaptad.