Sunday, October 26, 2014

+18. hét :o)

2014.10.20 hétfő #218
Egy erőt adó beszélgetés.


2014.10.21 kedd #219
Ma csak a sütő napocska.

2014.10.22 szerda #220
- Nekem vége a hétnek :o)
- Jött értem Laci, együtt vásároltunk be - apróság, de én szeretem!

2014.10.23 csütörtök #221
- Egy jó beszélgetés Anyuval.
- Olyan régi képeim kerültek elő, amiket még sosem láttam! :o)
- Sütöttem tököt, isteni lett:


2014.10.24 péntek #222
Kiolvastam Lorna Byrne könyvét. Az angyalok nyelvén egy olyan kislány történetét meséli el, aki pici kora óta kommunikálni tud az angyalokkal. Aki picit is nyitott a spirituális dolgokra, élvezni fogja ezt a regényt!


"Vajon eltűnődünk-e olykor, miféle misztérium bújhat meg mindennapjaink mögött? És mit gondolunk a túlvilágról? Az Angyalok nyelvén egy megrendítő, egyben lelkesítő utazás egy hétköznapi szemmel nem látható világba. Lorna Byrne-t kicsi kora óta angyalok veszik körül. Gyerekként úgy vélte, ez természetes, és mindenki tud ezekről a nem földi teremtményekről, melyek ott vannak az emberrel. A felnőttek szemében azonban Lorna furcsának tűnt, sőt, retardáltnak vélték.
Ma már viszont a világ minden tájáról betegek és a legkülönfélébb problémákkal küzdők keresik fel, hogy gyógyulást, megnyugtató szavakat nyerjenek tőle. Különböző vallások tudósai is hozzá fordulnak tanácsért, útmutatásért. Képes lelkekkel és angyalokkal beszélgetni, és ahogy megosztja velünk a spirituális világról való bensőséges ismereteit, a remény és a szeretet üzenetét közvetíti mindannyiunk felé.
Az Angyalok nyelvén Lorna lenyűgöző élettörténetét meséli el. Érzékletes leírásaiban megelevenedik a gyermekkor szegényes dublini városrésze, a munkakeresés viszontagságai, és álmai hercege is, akihez feleségül megy, vállalva a tragikus végkifejletet.
Lorna története révén különleges betekintést nyerhetünk az angyali segítségbe, melyben részesülünk, mindig, minden pillanatban. Ahogy ő fogalmaz: Csak kérni kell, ennyi az egész!"

2014.10.25 szombat #223
Szekszárdon felújították a piacteret, ma voltam először. Nekem tetszik, imádom ezt a forgatagot! Saláta palántát szerettem volna, de azt nem kaptam. Kaptam helyette koszorút, almát, sütőtököt (megint), krumplit meg vettünk madáreleséget, mert már kezdenek érdeklődni a cinkék.


2014.10.26 vasárnap #224
Van mit tenni a kertben is még: az epret ritkítgattam, mert nagyon elburjánzott - jól érzi magát a helyén. Anyu felszedte a büdöskét, én cserépbe tettem a tölcsérjázminom és behoztuk. Az amarillysek is bekerültek a téli pihenőjükre.
Gyönyörűséges szőrös poszméhecskét sikerült lencsevégre kapnom, igyekezett még begyűjteni a sétány rózsáról a virágport - kéne nekik egy rovarszállót csinálni! :o)


Egy esti fotónak hagyok helyet, Dia faragott nekünk egy Jackiet :o)...tádáááám!...


Szép és vidám hetet Mindenkinek!

6 comments:

Edit said...

Ez a hét rövid volt, ennek ellenére nekem pl. nagyon fárasztó volt.
Imádom a sütőtököt! :))) A gyerekeim nem eszik meg, de az az ő bajuk. Az ő korukban én is utáltam nagyon, mint sok minden mást, amit most szeretek. :D
Az angyalos könyv érdekes lehet. Sok minden van a világban, amit nem tudunk megmagyarázni. Velem is történtek már érdekes esetek...
A "tökfejre" kíváncsi vagyok. :)))

Palkó said...

Örülök, hogy újra jelentkeztél! :)
A sütőtök nálunk is nagy kedvenc, de mi csak esszük, nem faragjuk.
Saláta palántát ősszel kell ültetni? Nem fagy el?
Ha "csak süt a nap" az már nagyon sokat jelent! :)
Minden jót, szép jövő hetet!!!

Jucus said...

Ildikó, ilyenkor kell a saláta palántát, szépen áttelel és tavasszal fejesedik.

Edit said...

Féééééélelmetes ez a tökfej!

Unknown said...

Piac: jó ott lewnni.
Popper: hallgass Tőle mindenfélét. Jó.

Vera said...

Hamar el telt a hét... nekünk még egy bő hét, utána jobban körül tudok nézni a blogok közt is, több időm lesz ....csak beugrottam.... DE a tökről... Én nagyon szeretem... Volt egy kutyánk ... Ördi...ő is imádta... Mi ketten eszegettük , és akkor még tea tűzhelyes "renbe" lett sütve... de a héját mindig Ördi is meghagyta...Szép hetet és jó írogatást kívánok!