Sunday, April 6, 2014

Múlt hetem :)

Rájöttem, igazából már az is jó dolog, ha az ember azon gondolkodik, mit írjon ebbe a bejegyzésbe...addig sem a gondjain rágódik, igaz?!...mert legyünk őszinték, van, hogy gondolkodni kell rajta!:o)

2014.3.31 hétfő #16
Hatalmas sikerélmény: úgy néz ki, sikerül az Unilintu kendő mintája!


2014.4.1 kedd #17
Én ma láttam az első gólyát, úgy megörültem neki! :o)

2014.4.2 szerda #18
Kaptunk ma egy tábla csokit munkahelyen. Azt nem tudjuk miért, de naaaon örültünk neki...és itthon is a család :o)


2014.4.3 csütörtök #19
- Ma elbúcsúztathattam egy kis időre valakit, aki jócskán megnehezítette a mindennapjaim. Nem kicsit érzem magam könnyebbnek!
- Négy szendót szoktam reggelente vinni, 2 reggelire, 2 ebédre. Ma nem volt időm megenni az ebédem, hazahoztam a két zsömit. Amint otthon kiszálltunk a kocsiból, egy guberáló - szegényem - rakodta ki a konténer tetejére a még felhasználható holmikat. Nekiadtam a két zsömit...megköszönte...kicsit megmelengette az érzés a bensőmet...tudom, hogy van, amelyik tehet a sorsáról, de sokszor sajnálom őket...

2014.4.4 péntek #20
- Arra ébredtem, hogy a harkály nagyon dolgozik. Imádom! Majdnem le is késtem a buszt, mert próbáltam lokalizálni a kedves kis fakopáncsot :o)
- Előkerült pár olyan fényképem Keresztanyumtól, amit még nem láttam. El sem hiszem, hogy én vagyok az ott a képeken, megnézitek velem? Pici nosztalgia, ami néha jó (néha szívfájdító):

Anyuval az egyik képen. Építkeztünk akkoriban, egy plusz szobát a házhoz. Olyan 1975 körül lehetett, az alapot locsolom nagy műgonddal.:o)


Itt főleg a szőkeségem lepett meg a legjobban, ennyire szőkének még sosem láttam magam. Mindig is barna volt a hajam. És a kis cumis kép...emlékszem arra a virág cumira!...emlékszem arra a kis kék zsebes nadrágomra!...lehet ez?! :o)

2014.4.5 szombat #21
Ma picit olyan húsvéti hangulatom van...esett az eső...rohamléptekben zöldülnek a fák lombjai, rengeteg a virágzó fa és délután voltunk a kertben. A tulijaim mögött már szépen hajt a vöröshagyma, a kerti pad mellett pedig a mályvarózsám. Kétszer kellett Lacinak Dithane-nal megpermeteznie, mert elkapta a mályvarozsda, de szépen jön helyre. Tavaly vetettem, úgyhogy idén már virágozni fog! :o)


2014.4.6 vasárnap #22
- Jó érzéssel töltött el, hogy elmentem szavazni, ez a nap mindenképp izgalmas.
- Örültem, mert megdícsérte a családom a hétvégi főztömet :o)
- Bár én kértem, mégis jó érzés volt, hogy hozzott nekem az én Párom egy csokor tulit a kertből, mivel ma nem tudtam kimenni:


Szép jövő hetet minden kedves erre járónak!

3 comments:

Laucica said...

Jó olvasni ezeket a bejegyzéseket!:)

Palkó said...

De jó volt ezt most végigolvasni! :)
Köszönöm a sok szépet és vidámítót!
Jó ötlet ez, mindenképpen becsülendő ebben a mai9 világban, hogy a pozitívumokat keresitek... :)))

Jucus said...

Köszönöm, aranyosak vagytok, igyekszem-igyekszem...