Monday, January 27, 2014

Ismerjük meg egymást újra!

Annál is inkább, mert mindig rátalál az ember új kedves kézimunkázós barátokra. Én szeretem ezeket a játékokat, kicsit az ember elgondolkodik önmagán is. Visszaolvasva a régi ilyen játékokat az is kiderül, miben változik az ember lánya vagy mi más felé fordul az érdeklődése.

A játék pedig?
Szera indította, érdekes elolvasni az övét is, mi indította a játékot:) Engem Laura pécézett ki:)

Legyen a játék neve most: Ismerjük meg egymást újra!

1. Linkeld be azt az embert a blogodba, aki kipécézett.
2. Ossz meg magadról hét dolgot, akár különleges, akár hétköznapi.
3. Pécézz ki 7 embert, nevezd meg és linkeld be őket a blogodba.
4. Egy hozzászólásban értesítsd őket a blogjukon, hogy ki lettek pécézve.

Nos, mi újat is tudok mondani magamról:
1. Valahol mélyen még él bennem a gyerek: most pl. a TESCO-s piros Angry Bird - ért lobbizom :)
2. Elkötelezett hívévé váltam a pozitív gondolkodásnak! "Az vagy, amire gondolsz!" Biztos, hogy így van! Hozzáteszem: én még nagyon kezdő vagyok benne, de igyekszem! :)
3. Imádom a vintage boltokat, holmikat, akár csak képeket, általuk visszarepülhetek picit nyugodtabb világokba.
4. Nagy kertimádó lettem, amióta megvan a kertünk - csak mert van fűszerkertem, elkezdett érdekelni a fűszerek világa és szeretnék még gyógynövényeket is meghonosítani és használni csakis a kertemből! Igaz, apró kert, de szeretnék újdonságokat kipróbálni benne, mint pl. a csicsóka.
5. Papír mániás vagyok, imádom a papírboltok, könyvesboltok illatát! El tudnám árasztani magam különféle jegyzettömbökkel, füzetekkel, ha nem lennének olyan drágák!
6. Előbbihez kapcsolódik a még-mindig-olvas-mániám!:) Kétszer csupán két-három könyvet olvasok el, egyébként ez nem jellemző. Gépről pl. nem tudnék olvasni, nekem hozzátartozik a szertartáshoz a könyv illata, lapjainak az érintése és esetleg a pihe-puha ágyikóm:)Az esti csendben tudok a legjobbakat olvasni.
7. Én pl. rotring ceruzával szeretek írni a legjobban, golyóstollal nem is tudok olyan szépen.

Próbáltam körülnézelődni, kiket pécéztetek már ki, ha esetleg még egyszer sikerül, bocsi! És ha nincs kedvetek játszani, természetesen nincs sértődés! Csak önkéntes alapon! :) Én a következőket választanám: Edit, Adél, hogy visszacsalogassam a blogvilágba, Katica, Emese, florentine, Ági és Anett.

6 comments:

Anette kincsei said...

Koszi a jatekot, es hogy ram is gondoltal! Valaszoltam, hat ennyi roviden belolem:-)
Pussz

Modeszta said...

Óóóóó, most néztelek, elkaptak-e már mások ! :)) Mert nekem is pécéznem kell éppen! :)) Na jó, hát akkor röppenek is tovább, további jó munkát a gyönyörű oldaladhoz. ( Nem vagyok egy nagy matekos, de ez így egyre nehezebb lesz! :)))

florentine said...

aha, megvan, köszi!

florentine said...

ja, és néztem a múltkor a mákodat, tényleg nagyon szép!

Emese said...

Köszi Jucus!

Fáni said...

Kedves Jucus. Örülök, hogy tetszik amit csinálok.
Ezen az oldalon szintén találsz hardanger tutoriált.
http://carpacar.blogspot.hu/
Jó keresgélést, és gyakorlást. Ha rájön az ember a nyitjára, nem olyan ördöngős, én most éppen azt csinálok. A lányoméknak a gyűrűpárnája szintén ezzel a technikával készült. 2012 őszi bejegyzéseknél található.