Wednesday, January 1, 2014

Az én 2013-am :o) szerk. :)

Először nem is akartam ezt a bejegyzést, mert tényleg nem sok mindent tudok az idén felmutatni kézimunkailag. De valahogy mégis jó volt visszagörgetni és látni az évemet:


Rejtettem bele még nem mutatott képeket: Diám angry bird-jét (azért hímez, ha van ideje az én "Utánpótlásomnak"); a kis kék kesztyűim, amit egy éve kezdtem és szeretném végre 2014. Karácsonyát dekorálni vele.

Tervem az egy rakás van 2014-re, még olyan is, ami alapvetően változtatná meg az életem (munka) - NEM JÓL MONDOM, POZITÍV GONDOLKODÁS!, JAVÍTOM: - ami alapvetően FOGJA! megváltoztatni az életem! :o) A családnak csak egészséget kérek 2014-től, de azt hangsúlyozottan! Szeretném pár kész munkámat végre keretben látni...szeretnék végre egy kardigánt összehozni magamnak...szeretném befejezni az AAN - Girasole napraforgóm...a Merciere Vintage SAL mindjárt kész, azt nemsokára mutatom!...Levinek egy ballagási szalag a virágcsokrára...szakácskönyv borító valami helyes vintage mintával...stb.stb. Egy év múlva majd visszaolvasom az itt leírtakat és jelentek! :o)

Most megyek is hímezni, mert azt mondják, úgy fog eltelni az elkövetkezendő éved, ahogy annak az 1. napja telik!:o)

9 comments:

erdoseva55 said...

Azért sokat alkottál! Akkor is, ha úgy érzed, hogy keveset! egy anyuka mindig sokat alkot, akkor is, ha nem igazán látszik! Mennyi ebédet, vacsit, reggelit hoztál létre!
És még sorolhatnám....
Persze tudom, nem egészen erre gondoltál....
Gyönyörűek a munkáid, nagyon tetszenek! Kívánom, hogy ez évben teljesüljenek a vágyaid, az elképzeléseid! sok szeretettel kívánok nagyon boldog új évet! :)

Tündérviola said...

Nem kell szerénykedni! Nagyon is szépeket alkottál!

BUÉK!

Laucica said...

Nagyon kívánom neked, hogy minden kívánságod teljesüljön! És ha nem is sok, de nagyon szép minden, amit készítettél!!

Monika said...

Jöttem köszönni ::) Szeretettel:"Adjon Isten jó szándékot, Tiszta szívből ajándékot! Erőt, tudást, akaratot, Fehér lelket, patyolatot! Adjon néktek békességet, Szorgalmat, jó egészséget! Igaz társat, hű barátot, Tiszta házat, jó kabátot! Jó kabátban jó nagy szívet, Jó nagy szívben igaz hitet! Igaz hitben igaz éltet! "

MrsYarnart said...

még sok-sok hasonló - vagy jobb - évet, sok-sok szépséges kézimunkával! és buék :)

unikat said...

Szépeket alkottál az elmúlt évben.
A terveidhez erőt, kitartást kívánok!

Andulka said...

Szépeket készítettél 2013-ban is! Kívánom, hogy sikerüljön véghezvinni a 2014-es terveidet!

xJuDesign said...

Nagyon szépeket hímeztél tavaly, erre az évre is hasomló termést kívánok:) Puszillak

Unknown said...

Tény, hogy én is arra koncentrálok, amit újévkor megfogadok.
Kívánom, hogy minden kívánságod teljesüljön!