Sunday, April 21, 2013

Végre tavasz!

Sokkal jobb az ember kedve, hangulata!...még a levegő illata is más!...Dia már napozás közben tud tanulni, készül az érettségire...Laci már a kertben...és du. én is megyek Anyuval, csak főzök egy jó lecsót...pici haladást egy régebbi munkámban is fel tudok mutatni. Érdekes, de tavaly is pont áprilisban kezdtem hímezni a Tralala_Petite Vache - t (itt láthatjátok, hol tartottam). Ez az április nekem ilyen boci-hímzős-kedvet hoz mindig?:o)



Hirtelen kelt életre a kert, remélem, azért most meg nem fog minden elégni az erős napsütésben! Ezt a kisvirágot viszont nem tudjuk beazonosítani. Ismeri valaki?



Hagymáról ültettük tavaly ősszel. Mivel nem tudtuk, melyik hagymának milyen színű virága lesz, ilyen kis csokor virágzik most:o)

Carlos is boldog, hogy most többet és többen tudunk vele lenni. Lót-fut egyfolytában, már a földön lóg a nyelve, de lételeme a futkározás. Íme a ritka pillanatok egyike:



A kerítésen túlról fényképezte Laci.
Már a békáink is kuruttyolnak a patakban, úgy szeretem a hangjukat!:o)
Majd hozok még kerti képeket, mert olyan szép, ahogy éled a természet!

5 comments:

Emese said...

Szia Jucus, szép a virágod! Én is ültettem, Anemone Coronaria,magyarul Koronás Szellőrózsa a neve. Szép lesz a bocid, remélem hamar elkészül!

Jutka said...

Tavasszal valóban sokkal jobb a kedvünk a sok színtől, melengető napsütéstől.
Gyönyörű szellőrózsa csokrot ültettetek:)
Carlos pedig fantasztikus!

MrsYarnart said...

http://imavex.vo.llnwd.net/o18/clients/urbanfarm/images/Flower_Bulbs/Anemone_de_Caen_Flowers.jpg szerintem is szellőrózsa :)
a boci nagyon cuki:)

Jucus said...

Köszönöm, Emese és MrsYarnart...akkor szellőrózsa!:o)

Zsuzsa said...

Bociiiiiiiiii :-) na, ilyen kell nekem:-)