Friday, August 13, 2010

Tralala - Petite Chat

Ezzel az aprósággal végeztem mostanság, a mintáját megtalálhatjátok itt:Már több hímzőtársamnál láttam meghímezve, ilyen lett az én verzióm.
Azt hiszem egy apró keretben Miss Tigri-vel együtt, egymás mellé fog felkerülni a falra. Ez most DMC - multicolorral készült és egy halvány barnás színű 28ct-s hímzővászonra, ami ezen a fotón sajnos most nem igazán látszik.

Érdekes dolog történt velem: foggalmam sincs, hogy hogyan került a fonalas dobozomba ez az egyetlen motring barna DMC! Én biztos nem vettem; nem emlékszem, hogy kitől kaptam volna...végem van...ez beleröpült!...ez már az öregség?:o)

Igazából "stitching therapy" volt ez az aprócska minta, mert máshoz nem nagyon volt időm sem, kedvem meg türelmem sem. Nem is találtam helyem addig, míg ki nem néztem az új "áldozatomat". Most, hogy visszajött a kedvem a hímzéshez, már bele is mélyesztettem a tűmet...annyit elárulok, hogy egy CCN-mintába. Majd mutatom, ha lesz mit!:o)

Ja, és kellemes péntek, 13-at!:o)

8 comments:

Cherry said...

Nagyon bájos kis minta! Már én is nézegettem néhány Tralala mintát... na de az idő... :) Helyesek lesznek ketten együtt, a két macskusz a falon.

Márti said...

Nagyon kis aranyos!!!! :)

Edit said...

Jaj, ezt en is himeztem, es olyan kis aranyos minta! Nagyon klassz lett a tied!

unikat said...

Édes kis minta!

amilgade said...

Nagyon kedves minta. Majd mutasd meg hogy néznek ki egymás mellett!!

Sari said...

It is sweet!

Viki said...

De jól néz ki!!!! Kedvet kaptam hozzá én is!:)

pat said...

very good !
Pat