Friday, January 22, 2010

Stephenie Meyer - Eclipse

Kedvcsináló:

"Elmúlt az alkonyat, elmúlt az újhold. De eltűnhet-e a Nap az életből? Elzárhat-e melegétől a hűvös Hold, amely minden álmod és vágyad tudója? Jacob napsugaras mosolya, vagy Edward holdfényragyogása? Bella mindent elveszíthet: barátot, szerelmet.
Két tűz közé kerül. Körülötte felizzik az ősi gyűlölet, miközben régi vérszomjas ellensége még mindig rá vadászik. Ismét választania kell élet és halál között..."



Tehát én is elolvastam a harmadik részt:o)
Nálam meg sem közelíti az elsőt, a Twiligh-ot. Tetszett...tetszett, de nem kötött le úgy, mint az első rész. Viszont ez jobb volt szerintem a New Moon-nál.
Izgi számomra a vége felé kezdett lenni - érdemes volt odáig kitartani. Érdekes az a konfliktus-helyzet, amit teremt az írónő: vajon lehet az ember két emberbe szerelmes?:o) Én ebben nem igazán hiszek! Kicsit meg is haragudtam Bellára, hogy nem tudja, mit akar?! Edward vagy Jacob? Bár még csak 18 éves, az is igaz! Meg kell valljam, Diámmal ellentétben én Jacob-párti vagyok!:o) Azért várom a következő részt, jó ebben a mesevilágban lenni! Dia már olvassa az Eclips forgatókönyvét:o) Hogy honnan szerezte?!

4 comments:

Tündérke said...

Én is Jacob párti vagyok, nem szeretk fázni, inkább a meleg :-)))
Arról tudsz, hogy februárban jelenik meg magyarul a Breaking Dawn?

Jucus said...

Persze, hogy tudom! Dia már szakértő a témában!:o)

katica said...

Sajnos en meg minding nem olvastam el egyiket sem, pedig mar reg ota meg van az elso konyv... majd egyszer...

amilgade said...

Nekem úgy tűnik, hogy a 3. résztől kezdve az írónő nem tudta, hogy miként fejezze be a történetet. Ezért olyan az Eclipse, mint amilyen. A 4. rész számomra illúzióromboló volt.