Tuesday, June 2, 2009

Júniusi Karácsony:o)

Vagy júniusi szülinap?:o)
Ma ui. két csomit kaptam egyszerre - ez volt a mai napi "jóm".

Pár bejegyzéssel előbb említettem, hogy szerelembe estem egy CCN mintával, a Home Sweet Home a címe. Próbáltam váltani a fonalakat, végül úgy döntöttem, beszerzem az eredeti színeket. Döntöttem így, mert Safi - Mónika felajánlotta a segítségét, amit ezúton is nagyon - nagyon köszönök!

Ezek tehát a szerzeményeim:
















Négy csodaszép fonalat szereztem: Crescent Colourtól Prickley Pear és Little Pink Peony; Gentle Arts fonalai közül pedig a Chamomile és a Tarnished Gold színeket, szerintem egész színhűek a fotón. Csak sííímogatom és sííímogatom őket!:o)

És ha már a szülinapot említettem, hát az ollót, azt a csodás-szépségű-kék-lila-"Blue and Lavander Blooms" ollócskát arra kaptam magamtól! Hogy mikor lesz szülinapom? Októberben:o)))Addig ki sem bontom és keresek majd hozzá valami hozzáillő ollóőr mintát.

Az elképzelésemnek megfelelő Zweigart 28" cream anyagot pedig most az Anetisben találtam meg.

Már bizseregnek az ujjaim, de egy apróságot még gyors be kell fejeznem.

5 comments:

Edit said...

Nagyon szepek a fonalak is, az anyag is, biztosan csodaszep kepet fogsz veluk/ra himezni. (Nekem is nagyon tetszik az a minta)

En is nemreg leptem meg magam egy uj olloval :)

Edit said...

Az en ollomrol itt van kep:
http://fuggosegeim.blogspot.com/2009/05/keszuloben.html :) Rengeteg volt a boltban, sok tetszett, de vegul emellett dontottem, igy nem csak himzeshez, varrashoz is jo lesz.

Jaj, es mar reg be akartam kattintani, hogy "follower" legyek, de eddig nem nem jelent meg kep, aztan tegnap vegre sikerult :)

amilgade said...

:-) Csodaszépek a fonalak!!!!
:-):D Én is októberi vagyok! ;-)

Silerika said...

Ha már meglepted Magad, mért vársz vele októberig? Szép fonalacskák,szépet varrjál ám :))

Valikaa said...

Nagyon gyönyörűségesek!