Sunday, May 31, 2009

VUDU hímzés: Souvenir de France :o)

Igen, mert nálam létezik "VUDU - hímzés" is!:o) Azt találtuk ki ui. Diával, hogy ha leérettségizik 2013 - ban (ezért a dátum), akkor az lesz a ballagási ajándék, hogy elmegyünk Párizsba. Távol is van még az időpont és igazából azt sem tudom, hogy ezekben a változó időkben lesz - e majd akkoriban erre az utazásra anyagi keret. De ha valakinek célja sincs...?! Ezért a VUDU!:o) Hogy legyen rá megoldás!:o)Beszereztük már Párizs DVD-t is, hogy kellően felkészültek legyünk:o)És még van pár Párizsos hímzés tervem is!:o)
Így különösen megtetszett Barb Adams free mintája, hiszen a céljaimnak tökéletesen megfelel:o)Én persze mindenen változtattam, igazából multicolor naranccsal szerettem volna kihímezni, de az épp nem volt kéznél. Így maradt a sima Venus-narancs Zweigart 28 ct-s hímzővásznon.

















A gondom csak az összeállítással van. Nem úgy szeretném elkészíteni, ahogy az eredeti, az, hogy én ilyen forgácsfélével töltsem meg...neeem! Faliképet nem szeretnék belőle, egy valami falra akasztható variáción töröm a fejem. Úgy gondoltam, egy narancs-virágos kis anyag lenne a háttere, de abból valahogy látszania kéne valamennyinek az elején is, hogy megtörje a narancssárga egyhangúságát. Esetleg fodor? De merevíteni is kellene, hogy azért legyen tartása - vetexel összeragasztott kartont dugnék bele? Farkasfogat nem szeretnék,mert igazán szólva nem is tudom, hogy kell felvarrni vagy közévarrni.

Egyszóval, ha van valami jó kis ötletetek, szívesen veszem!


Ezt a tündér szép lila kis virágot pedig a dolgozóban kaptam az egyik kolléganőmtől. Nem tudom, mi a neve, de annyira szeretem!



Kellemes Pünkösdöt kívánok minden kedves blogtársamnak!

10 comments:

Márti said...

De jó, hogy kihímezted, nekem is nagyon tetszik ez a free minta!! Kíváncsi vagyok milyen befejezést találsz ki neki!!! Hajrá Párizs!!! ;)

Abile said...

Nagyon jó lett ez a minta, már én is lementettem a gépemre, a megvarrandók mappájába! :o) Én a képeket ha anyaggal keretezem táskamerevítővel szoktam "kibélelni" :o)) szóval abból kerül bele egy réteg, mert könnyen varrható, viszont nagyon jól tart - sokféle színben kapható, így világosat téve mögé nem fog átlátszani.

amilgade said...

:-) Nagyon jó ötlet, és milyen jó motiváció!!!!! :-)

Edit said...

Nekem is tetszik ez a minta és olyan szép lett a Tied! Remélem a párizsi utatok is valóra válik majd! Én még nem jártam ott, de gyönyörű város lehet, mennyi szépet fogtok majd látni :)

Judit said...

Nekem is nagyon tetszik ez a minta,szép lett narancsosan!
Várom a befejezését!!! :))

Laucica said...

Nagyon tetszik!! Egyszerű de nagyszerű, jó ez a narancsszín hozzá!:)

Kriszta said...

Nézz be hozzám kérlek, játékra hívlak! :)

Judilla said...

Cuki kis minta, nekem is tetszik.
Helyes lett ezzel a fonallal, jól illik hozzá.
Remélem teljesül az álmotok.:)

Judit said...

Nagyon szép lesz!

Hesztia said...

hihi :)
Nekem ez már akkor is tetszett, amikor olvastam a bejegyzést(tavasszal), de most meg is idéztelek, annyira jó :)
Hajrá vudu hímzés! Hajrá Párizs!!
http://hesztialiberty.blogspot.com/2009/12/woodoo-himzes-la-carte.html