Sunday, January 18, 2009

Újra tervek


...vagy álmok? Annnyit-de annyit gondolkodtam rajta! Silerika kérésére próbálom számba venni az ez évi terveim. Na, nem a hímzősöket, mert azokról már írtam (egyébként nem voltak valami szerencsések a terveim, mert 3 mintához nincsen egyelőre színkódom:o( ), hanem a más jellegű terveim vagy álmaim...vagy vágyaim...mert - ugye - vagy az idő, vagy a pénz...hiszen tudjátok!

Az idei legnagyobb tervem az lenne, hogy a nappalinkat renováljuk. Szeretném a tapétát leszedni és csak festetni, a színt még nem álmodtam meg. Jó lenne a padlószőnyeg helyett parketta.

Ahogy minden évben, idén is szeretnék beiratkozni egy patchwork tanfolyamra. Mindig tervezem, aztán megtudom, mennyibe kerül és úgy döntök, hogy jövőre halasztom:o)

Lehet, hogy bután hangzik, de szeretném felfrissíteni az orosz "tudományom". Gimiben még ötösre érettségiztem belőle, szeretek nyelvet tanulni, nem igaz, hogy hagyni kell feledésbe merülni az oroszt - én szerettem annak idején.

Mivel szemet vetettem a scrapbookingra, szeretnék kicsit behatóbban megismerkedni a Photoshoppal.

Jó lenne elkezdeni valamit sportolni, valami light-osabbat és szeretném végre végigolvasni Ken Follett Katedrálisát. Tavaly elkezdtem, de a könyvtári könyv állandóan szétesett és elment tőle a kedvem. Meg még jó sokat szeretnék olvasni ezen kívül is.

Mivel kútba esni látszik Diának tervezett pulóver terve, lesz helyette mellény, magamnak:o) Csak egy jó szabásminta kéne hozzá. Valami kis ejtett vállú mellényre gondoltam, egy olyan hosszabb fazonra, ami a magamfajta kisgömböcöt talán egy picit nyújtja. A mintája is ezért csak egy egyszerű rizs lenne - ha valakinek van ilyen mintája, gondoljon rám légyszi'-légyszi'!

Most ennyi jut az eszembe, aztán lesznek ám még eget rengető ötleteim!:o))

1 comment:

Silerika said...

A kapott újságok hímzősek, keresztszemesek, kevés kötős van bennük. Van néhány "Olasz kötött modellek" füzetem. Találtam benne mellényt, ha lesz segítségem, beszkenelem a fotót, és a leírást.(Vagy lefotózom)