Friday, January 2, 2009

Felébredtem!:o)

Gondolkodtam, latolgattam...éééés be kell látnom, hogy az eredeti Lanarte - African fashion II. kitet most nem engedhetem meg magamnak, bármennyire is beleéltem magam:o( Ezzel a mintával most úgy vagyok, hogy ha egyszer megcsinálom, akkor csakis az eredeti anyagra szeretném, festeni még nem igazán próbáltam és nincs is most festenivaló anyagom.

Nagyon szeretnék viszont az "afro-csapattal" tartani, mivel a lelkesedésem a kezdeti! Pont a napokban találtam rá végre - végre két régóta keresett mintára és akkor én - a helyzetre való tekintettel - erre a két képre módosítom a jelentkezésem. Ezekhez van anyagom is (14-es aida) és fonalam is (Venus). Igaz, hogy nem olyan nagyok; max. valami Gakongával folytatom még majd a SAL - ozást.













Remélem megértitek és ugye, ezek is helyes képek?!

8 comments:

Timici said...

nagggyon jók!:o) esetleg megtalálom Nálad a mintákat;o) vagy elkérhetem, köszi:o)
Én azért megpróbálkozom a Lanarte festéssel, remélem nem szúrom majd el nagyon:S

Jucus said...

Persze, már küldöm is őket!
Te meg akkor majd számolj be az anyagfestésről, jó?

Timici said...

köszi, köszi megkaptam:o)
anyagfestésről írok majd, most rendeltem anyagot hozzá, még meg kell nézzem maradt-e festékem vagy azt is venni kell. Úgy tervezem, hogy az lapot megfestem egy színnel Columbus festékkel és utána csak a felületét fogom textilfestékkel pacsmagolni, meglátjuk milyen lesz, majd mutatom:o)

Laucica said...

Gyönyörű az African Fashion, de ez a kettő sokkal vidámabb! Én mindenképpen támogatom a választásodat!:)
Az anyagfestés meg nem ördöngősség;)

CathlenKata said...

Nagyon klassz képeket választottál!Olyan kis vidámak:-)

Luna (V.Fiona) said...

Nem is tudom mit mondjak. Sajnálom, hogy le kellett mondanod az eredeti tervről, de örülök, hogy találtál alkalmasabbat. És tényleg olyan vidámak! :)
Mekkorák?

Jucus said...

Fiona, mindkét kép 23x9 cm-es és azt hiszem, párna lesz belőlük. A 3. tesójuk már kész, a Multin megtalálod.

sunnee said...

Szia!

Edina vagyok és most találtam rá a blogodra. Nagyon régóta keresem ezeket a Fleur de lis mintákat. Eddig csak a harmadikat sikerült megtalálnom (The happy moment). Ha nem gond szeretném elkérni ezeknek a leírását, hogy teljes lehessen a kollekció. Előre is nagyon köszönöm!
email-címem : sunneeke@gmail.com