Sunday, October 5, 2008

Halloween - os hangulatban



Annyira benne vagyok a nagy BC - projektben, hogy találtam egy másik kis Halloween - os Snapper képet és rögtön beleszerettem, ezúton is köszönet a mintáért
Aylanak
...íme készen:

















Itt aztán van minden, ami egy rendes Halloween - hoz kell: bagoly, töklámpás, pókok, telihold, denevér- meg mindenféle jelmezbe öltözött gyerekek, fekete macska jó sárga szemekkel - apropó sárga: a minta egy másik sárgát írt, de én lecseréltem egy élénkebbre, mert még a holdnak elment volna az a sápadt sárga, de a töklámpás és a házikó fényének...!

Nem nagyobb az egész 15x8 cm - nél (mondjuk ennél nagyobbnak képzeltem, ha majd elkészül), de nagyon édes, hangulatos kis minta! 16 - os capuccino színű aidára készítettem, úgyanúgy, mint a nagy BC - SAL - t - majd egymás mellett lesznek talán. Sikerült még a múltkorjában kisebb, 7 mm átmérőjű patentot kapnom, azt most felhasználtam. Nem kellett mérgeskednem sem, mert csodák csodájára pont 8 db patent volt a zacsiban, épp amennyire szükség volt. A minta által "előírt" fekete gombocskákat én fekete kásagyönggyel pótoltam, haláli pókocskák születtek!:o) Tényleg olyanok, mint az igazi hátborzongató pókok. Ha kinagyítjátok a képet, látszik, hogy sok kis francia csomó van rajta, ezekkel egész jól elmolyoltam, de kész! Viszem a héten a keretezőhöz, hogy ünnepre fel tudjam tenni a falra. Remélem, Nektek is tetszik! Nem mondom, hogy befejeztem a Halloween - témát!

2 comments: