Wednesday, September 17, 2008

Szeretetvarázs készen

Szeretném itt is megmutatni, min ügyködtem mostanság...ill. vártam, hogy a varrónőm készre varrja a dévai gyerekeknek szánt párnákat. A jótékonykodásból én a hímzésben vettem ki a részem, Anyukámtól kaptam anyagokat, amikkel egy kolléganőm varrta készre a párnahuzatokat. Úgy gondoltam, egy kis nyalánkság is kerül majd a dobozokba, persze olyan, ami "bírja" a szállítást, na meg pár kinőtt apróbb ruhadarab...láttam egy filmet ezekről a gyerekekről és nemhogy cipő nem volt a kis lábukon, de még zokni sem...Diának meg annyi kinőtt kis zoknija van pl., ami jó állapotban van...ugye nem rossz ötlet? Mindenesetre nagy - nagy szeretettel és izgalommal készítettem össze a csomit.

















Elkészült még közben az Iancsa által tervezett ollótartó - minta is, már csak össze kell állítani és voltam egy kis portyázáson is a múlt héten. Az egyik hobbi boltban 600,- Ft körül kaptam egy csomag Dress It Up - gombot. Úgy megörültem neki (hogy meg sem néztem rendesen)! 11 db gombocska volt benne, egy hibádzik csak, hogy a kaptár - gomboknak a bal feléről hiányzik a kis műag., amivel fel lehet varrni...megint tanultam valamit, hogy ezt is meg kell nézni...nem baj, majd kitalálom azt is, hogy ezeket mire használhatnám. Mondjuk pl. hímzés keretére...majd meglátjuk...lényeg, hogy most kereshetek méhecskés mintákat...ha eszetekbe jutok és van ilyenetek, szívesen fogadnám!


















És most folytatom a Kézimunka táska - SAL - t a 3. részével.

6 comments:

Christine said...

Nagyon aranyosak ezek a párnácskák:) Biztosan örülni fognak a gyerkőcök.

Jucus said...

Köszönöm!

Edit said...

Nagyon szép párnákat készítettél, és milyen jól választottál hozzá huzatanyagot! Mindegyik tetszik. :)
Ilyen gombocskákat már én is nézegettem a kézműves boltban, többféle is van, ami tetszene. ;)

Jucus said...

Köszönöm, Edit a dícséreted!
A gombokról utólag kiderült, hogy inkább scrapbook - elemek, így nem csoda, hogy a két kis kaptáron nem volt "felvarróka":o)

MrsSame said...

Szerintem nagyon cuki. Benne vagyok.
Igen én vagyok.

MrsSame said...

Szerintem nagyon cuki. Benne vagyok.
Igen én vagyok.