Monday, July 14, 2008

Szeretetvarázs II.

Zsuzsa által meghirdetett jótékonysági felhívásra én a következő kis mintákra gondoltam, hogy meghímezném és párnának szeretném megvarratni őket - ehhez persze majd kell varrónői segítség. Úgy gondolom, hogy ezek nem akkora minták, amiket felelőtlenség lenne bevállalni. Nagyon tetszenek ezek a kis minták, de az én "lurkóm" már kinőtt ebből a korból, hogy megajándékozhatnám vele, így ez egy jó alkalom lenne. Nekem ezek vannak meg ebből a sorozatból, majd ahányat sikerül elkészítenem - remélem minél többet - annyi párna lesz belőle. Mit szóltok az ötlethez?

Jövő héten leszek szabin, már nézem is a hozzávaló fonalakat és viszem magammal Anyumhoz.

A segítség vagy ötlet ahhoz kellene, hol tudnék beszerezni olyan helyes kis fonaltartókat, amikre csak a szükséges fonalakat tudom felhurkolni és magammal cipelni. Ugye tudjátok, mire gondolok!? Ralina PIF-ajándékozott ilyen szuper kis fonaltartókat nemrég (ezt tudom, hogy az Ő saját tervezése és munkája) vagy francia blogokon is láttam ilyesmit, Ninánál is : mindenféle szív, levél alakú és mintha kagylóból vagy csontból lennének - én legalábbis abból képzelem el. Keresgéltem a magyar webáruházakban, de én nem találtam. Bármi ötletnek örülnék, hogy hol tudnék ilyesmire bukkanni.





4 comments:

jutka said...

www.offertissime.com
Itt a 2008-as évkönyvre kattintva több oldalon keresztül jönnek be előbb a kellékek. Mintha ott láttam volna szív vagy hal alakú fonaltartót.
(Az én szívem meg a fonalkönyvre vágyik:))

Jucus said...

Iluj, köszi a segítséget, ez az oldal nekem teljesen új! Kincsek vannak itt!

jutka said...

Igen, ez igaz, de én "nem beszél olasz" :)).
Ha találsz valakit aki segít a rendelésben, gondolj rám (ránk), mert mi meg az NLC fórumról eRIKával a fonalkönyvet rendelnék meg, ha tudnánk, hogyan lehet.

ercsu27 said...

Jucus, én a sew and so-ról rendeltem az enyémet. A Klemscott Accessoires-nél találod.