Sunday, November 15, 2015

The World of Cross Stitching

Ti is rátaláltatok már?
Megjelent a The World of Cross Stitching magyar kiadása, yuppiééé!
Erre pl. jó a Facebook, mert én ott hallottam róla és már be is szereztem.


Nekem nagyon igényesnek tűnik, bár (van egy külföldi példányom is) az oldalszáma kevesebb, mint az eredetinek. Az is igaz, hogy minden lapot nem ismerek, de pont az egy évvel ezelőtti egyetlen példányomból hímzek és abban is benne van az elején lévő szivecske végű futó...kíváncsi lennék, mennyire ollózás régebbi példányokból - nem mintha bármi kivetnivalóm is lenne ellene, hiszen nekem így is nagyjából új. Imádnivaló kis minták vannak benne, nézzétek csak:


Fura, hogy a kontúröltést "hátra öltésnek" fordítják, persze valójában az is, csak mi xszemesek nem így hívjuk :o) Vagy van valaki?


Elolvastam az elejétől a végéig minden betűjét és nem bánom, hogy megvettem - legyünk őszinték, van, hogy így jár az ember! :o)


Beneveztem Barbaral idei Karácsonyi képeslapküldős játékába, így most azon munkálkodom, amit - ugye - nem mutathatok meg. Dicsekednivalóm egyedül Dia pici rókája...fogalmam sincs hogy tud ilyen aprót hímezni: egy szálán egy szállal:


Nekem olyan öröm, amikor hímezni látom! Tervezem a kisrókának az anyukáját is meghímezni...ill két szálán dupla fonallal :o) Már rég tetszik...egyszer csak :o)

6 comments:

Monika said...

Köszönöm a jó hírt!!!: újság.
A kisróka tünemény,nálam is tervben van.:)

erdoseva55 said...

Igen, én is hallottam róla, de lebeszéltem magam! Túl sok újságot vettem, így van mit hímeznem, varrnom! Pedig nagyon kíváncsi voltam, vagyok rá! Jó, hogy belepillanthattam Nálad! Kicsit csillapodott az újság éhségem! Nagyon szép, szépek a minták, amiket megmutattál. Köszönöm!
A kisróka tüneményes! Nagyon tetszik! :)

Anik said...

Nagyon édes a kis róka!!! tényleg jó picike!!!! :))))
Én is örülök a magazinnak, nekem nem csak a hátraöltés volt fura, hanem az anyagok számozása is. (70-es aida.!!!!!!!! az mi?????)
Amúgy azt észrevetted, hogy a legelső, ablakos mintának nem jó a jelkulcsa? Ha ki akarod varrni, írj a kiadónak, és elküldik a jó táblázatot!

Palkó said...

Kíváncsian várom, miket hímzel belőle! :)
A kisróka édi, én képtelen vagyok egy szálon egy szállal...

Anette kincsei said...

En is megvettem, nagyon tetszik! Bar a 32., 36., 56. oldalon levo mintak tenyleg "ollozasok" az eredeti magazinokbol amik nekem is megvannak.Pl. a TWOCS 219 szamaban a 26. oldalon az egyik. De ennek ellenere orulok neki, mert a maga nemeben igenyes kis ujsag lett meg ha vekonykabb is. Vegre itthon is van ilyen! Csak azt sajnalom, hogy negyedevente jelenik meg, pedig az ara is nagyon jo, ott kint 11.99 dollarert vettem.

Tüzes Beáta said...

Még nem láttam az újságot.Én is úgy vagyok, mint Éva. Kezdeti lelkesedésemben megrendeltem Német o-ból, de alig hímeztem belőle. Kézbe venni, lapozgatni nagyon jó!Édes kis minták vannak benne.